MBRs Distancestævne
Søndag, 11. Oktober 2020
Hits : 281
af Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Kontakt Anne Mette Safft, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Propositioner:

DRFGo logo

 

Program og resultater:

Equipe logo

 

Midtbornholms Rideklub, med initiativtager og stævneansvarlig for dette stævne, Anne Mette Safft, har hermed fornøjelse af, at tilbyde et helt UNIKT distancestævne her på vores SMUKKE ø – Bornholm. Der tilbydes 2 ruter – en LC på 20 km og en LD på 9 km gennem en helt fantastisk natur med klippefremspring, rokkestene, dybe skovesøer, borgruiner og en USÆDVANLIG smuk fauna og flora!

1. Stævnet bliver afholdt på Bornholms Travbane: Segenvej 41, 3720 Åkirkeby med indkørsel ved bagindgangen op til staldene. Parkering på den grønne plæne ved staldene / selve travbanen.

2. Stævnet er åbent for ryttere fra alle distrikter og klasserne gennemføres efter DRF`s reglement.

3. Ruten er let kuperet og lagt primært på skovstier.

4. Program, kort og startlister kan ses på Equipe. Foreløbigt program og ruterne vil blive lagt op så hurtigt det er muligt.

5. Efteranmeldelser og ændringer kan ske i det omfang, som tidsplanen tillader det indtil 7. oktober 2020 kl. 20.00.
Efteranmeldelse kan KUN ske via DRF GO og kun efter aftale med stævnearrangør.
Henvendelse ifm. efteranmeldelse og evt. ændringer skal ske via mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

6. Sidste rettidige frameldingsfrist er onsdag den 7. oktober 2020 kl. 20:00.

7. Det være muligt at ride 2 ryttere sammen, hvilket skal angives i bemærkninger ved tilmelding.

8. LC og LD klasserne er ikke pointgivende klasser. Der kræves som minimum DE-konkurrenceregistrering af hest. Rytter i LC-klassen skal som minimum have D-rytterlicens. I LD-klassen er der intet krav om rytterlicens. Der kræves gyldig vaccination af hest og medlemskab af en klub under DRF. Der rides med Dansk Rideforbunds nummervest som udleveres ved ankomst.

9. Klubben forbeholder sig ret til at aflyse klasser eller stævnet ved for ringe tilslutning.

10. I forbindelse med dyrlægekontrol undersøges hesten af en dyrlægeudannet official. Official godkender hesten til videre deltagelse i konkurrencen. Såfremt hesten under og/eller efter konkurrencen konstateres skadet, kan official ikke, uanset skadens karakter, gøres ansvarlig/erstatningspligtig. Ved deltagelse i dette stævne accepteres dette.

11. Ansvarsfraskrivelse: Al færdsel på ruter og stævnepladsen er på eget ansvar. Klubben hæfter ikke for sygdom, uheld eller tyveri i forbindelse med stævnet.

12. BEMÆRK: det er ikke tilladt at køre i biler på skovstier. Der må kun hjælpes på de punkter, der angives på rutekortene, som hjælperpunkter.

Roset og diplom til alle deltagere.

Sted Hareløkkerne i Almindingen
Sidste frist for tilmelding: 27-09-2020

Stævnekal21 22

Arrangementer

D - Kombistævne NLR
Lør den 25. sep 2021
Tilmeldingsfrist: 10-09-2021
C-kombi stævne i NBKR
Lør den 09. okt 2021 fra 09:00 - 00:00
Tilmeldingsfrist: 03-10-2021
Spring og Dressur C / D & Rosenparade
Lør den 13. nov 2021
Tilmeldingsfrist: 03-11-2021

DRFGo logo

Equipe logo

Gå til toppen